Artist


Stupak Tatiana

Stupak Tatiana

Η Tatiana Stupak δέν κατάγεται απο μουσική οικογένεια, στην ηλικία των δύο ετών, ο πατέρας της αγόρασε ένα πιάνο. Σε ηλικία των 5 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο σε μια τοπική σχολή. Ομως στην ηλικία των επτά ετών οι γονείς της είχαν συμβουλευτεί να την στείλουν σε ειδικό Ωδείο…

 Συνεχίστε

Current programs


No program is currently running.

Η Tatiana Stupak δέν κατάγεται απο μουσική οικογένεια, στην ηλικία των δύο ετών, ο πατέρας της αγόρασε ένα πιάνο. Σε ηλικία των 5 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο σε μια τοπική σχολή. Ομως στην ηλικία των επτά ετών οι γονείς της είχαν συμβουλευτεί να την στείλουν σε ειδικό Ωδείο της Αγίας Πετρούπολης. Σπούδασε στην τάξη της Rubina Asya, η οποία ήταν η πρώτη μαθήτρια στο σχολείο και μετά την αποφήτηση της, αποφάσισε να συνεχίσει ως δασκάλα. Κατα την διάρκεια των σπουδών της η Τatiana κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό βραβείο Βach και διεθνή διαγωνισμό μουσικών οργάνων στην Ρωσία. Επίσης έδωσε συναυλίες σε όλη τη Γερμανία, στην Αυστρία και Ρωσία. Μετά απο 11 χρόνια στο σχολείο, συνέχισε τις σπουδές της στο Κρατικό Ωδείο Αγίας Πετρούπολης στην τάξη του καθηγητή Leonid Sintsev. Έπειτα πέντε χρόνια σπουδών η Τatiana μετακόμησε στην Κύπρο.

Beautiful Life - Tatiana Stupak

Beautiful Life - Tatiana Stupak

RIALTO THEATRE
  • Other

Recommendations


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ προκειται να ληξει!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.