Artist


Gkegka Vivi

Gkegka Vivi

H Βιβή Γκέκα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε θεωρητικά, μονωδία, πιάνο και μαντολίνο. Μελέτησε βιολοντσέλο και κλασική κιθάρα και πήρε πτυχίο ωδικής και αρμονίας. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές όπως, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Τ. Καρακατσάνης, Δ. Λάγιος, Ν. Ξυδάκης, Γ. Κουρουπός, Β. Δημητρίου, Ν.…

 Συνεχίστε

Current programs


No program is currently running.

H Βιβή Γκέκα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε θεωρητικά, μονωδία, πιάνο και μαντολίνο. Μελέτησε βιολοντσέλο και κλασική κιθάρα και πήρε πτυχίο ωδικής και αρμονίας. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές όπως, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Τ. Καρακατσάνης, Δ. Λάγιος, Ν. Ξυδάκης, Γ. Κουρουπός, Β. Δημητρίου, Ν. Μαυρουδής, Σ. Κραουνάκης, Μ. Φαραντούρη, Α. Ιωαννίδης, Ο. Περίδης, Α. Καγιαλόγλου, Β. Γερμανός, Ν. Πλατύραχος κ.α. σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης συνεργάζεται με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Καμεράτα, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και σημαντικές ορχήστρες του εξωτερικού. Έχει σημαντική παρουσία σε ηχογραφήσεις στη δισκογραφία και στο θέατρο. Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος της Ορχήστρας των Χρωμάτων και της Δημοτικής Αθηναϊκής Μαντολινάτας. Είναι μόνιμο μέλος του συνόλου “Μάνος Χατζιδάκις” και συνεργάτης της Νένας Βενετσάνου τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ με τη Στέλλα Κυπραίου κυκλοφόρησαν το 2004 το CD ”Ερωτική Πολυρυθμία”. Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την σύνθεση και τον αυτοσχεδιασμό, δίνοντας παραστάσεις σε πολλές μουσικές σκηνές στην Ελλάδα με το συγκρότημα Trio Solvista.

Μουσική και Ελληνικός Κινηματογράφος

Μουσική και Ελληνικός Κινηματογράφος

RIALTO THEATRE
  • Other

Recommendations


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ προκειται να ληξει!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.