Artist


Dimosthenous Doros

Dimosthenous Doros

Ο Δώρος Δημοσθένους γεννήθηκε στη Λεμεσό και είναι διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Λένας Πλάτωνος Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Λάγιου, Χρήστου Λεοντή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Μιχάλη Χριστοδουλίδη κ.ά.). Έχει συνεργαστεί με μερικές από τις σημαντικότερες ελληνικές ορχήστρες, αλλά και με…

 Συνεχίστε

Current programs


No program is currently running.

Ο Δώρος Δημοσθένους γεννήθηκε στη Λεμεσό και είναι διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια των σπουδαιότερων Ελλήνων συνθετών (Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Λένας Πλάτωνος Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Λάγιου, Χρήστου Λεοντή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Μιχάλη Χριστοδουλίδη κ.ά.). Έχει συνεργαστεί με μερικές από τις σημαντικότερες ελληνικές ορχήστρες, αλλά και με πολλούς καταξιωμένους τραγουδιστές. Συμμετείχε στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Διδώ και Αινείας», πρωταγωνίστησε για μία σεζόν στο μιούζικαλ «Grease», ερμήνευσε Τα τραγούδια της Αμαρτίας του Χατζιδάκι στην παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου Ενός Λεπτού Σιγή και συνέπραξε με τη Νάνα Μούσχουρη σε εμφανίσεις της σε μεγάλα θέατρα του Λονδίνου. 

Ο Δώρος Δημοσθένους εκτός από το ελληνικό τραγούδι αγαπά την κλασική jazz και ιδιαίτερα το swing, ένα στιλ που το κατέχει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Αυτό ήταν ορατό τόσο στον πρώτο του δίσκο, το «One for the road», όσο και πολύ περισσότερο στον δίσκο του «Compere».

 

Bang Bang

Bang Bang

RIALTO THEATRE
  • Other

Recommendations


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ προκειται να ληξει!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.