Artist


Alex Moskofian

Alex Moskofian

OΆλεξ Μοσκοφιάν σπούδασε λυρικό τραγούδι στο Κονσερβατόριο του Ερεβάν από όπου αποφοίτησε το 2011 με πτυχίοmasters. Στη διάρκεια των σπουδών του στο Στούντιο Όπερας του Κονσερβατορίου είχε την ευκαιρεία να ερμηνεύσει ρόλους όπωςGermontστηLa Traviataτου

 Συνεχίστε

Current programs


No program is currently running.

OΆλεξ Μοσκοφιάν σπούδασε λυρικό τραγούδι στο Κονσερβατόριο του Ερεβάν από όπου αποφοίτησε το 2011 με πτυχίοmasters. Στη διάρκεια των σπουδών του στο Στούντιο Όπερας του Κονσερβατορίου είχε την ευκαιρεία να ερμηνεύσει ρόλους όπωςGermontστηLa TraviataτουVerdiκαιSilvioστην όπεραI PagliacciτουLeoncavallo. Συνέχισε τη φωνητική του εκπαίδευση παρακολουθώντας σεμινάρια με τηνCheryl Studerκαθώς και ιδιωτικά μαθήματα με τουςVincenzo Antonio Mannoκαι Ελένη Κάνθου.

Το 2013 έκανε το ντεμπούτο του με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε βραδιά Ιταλικού Οπερατικού Γκαλά και την ίδια χρονιά εμφανίστηκε ωςBelcoreστην παραγωγή της όπερας τουDonizetti Lelisir damoreστο πλαίσιο του 15ουPafos Aphrodite Festival. Μετά από τα επιτυχημένα αυτά ντεμπούτα, κλήθηκε να ερμηνεύσει τους ρόλους τουEscamilloκαιMoralesστην όπερα Κάρμεν τουBizetστο Φεστιβάλ Κλασικής ΜουσικήςCastell Santa Florentinaστη Βαρκελώνη (2015) και το ρόλο τουMasetto στηνόπεραDon GiovanniτουMozart στο 18o Pafos Aphrodite Festival(2016).

Παράλληλα, εμφανίζεταιτακτικά σε συναυλίες με ορχήστρες, όπως στοTe DeumτουDvorakμε τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου και στην καντάτα Επιφάνια Αβέρωφ του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και σε πολλά ρεσιτάλ, όπου επικεντρώνεται σε ρεπερτόριο με Ρωσικές Ρομάντζες, ΓερμανικάLiedκαι Αρμένικα τραγούδια. 

Christmas Concert

Christmas Concert

RIALTO THEATRE
  • Baritone
Humor in Music

Humor in Music

RIALTO THEATRE
  • Baritone
Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες

Χριστουγεννιάτικες Συναυλίες

RIALTO THEATRE
  • Other

Recommendations


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ προκειται να ληξει!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.