

Η Έλενα Σολέα, στην πρώτη της προσωπική συναυλία, με τραγούδια που στιγμάτισαν με την ερμηνεία της την τριαντάχρονη παρουσία της στα μουσικά δρώμενα του τόπου.
Τραγούδια των σημαντικότερων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, Κώστα Χατζή, Μάνου Χατζιδάκη, Γιάννη Σπανού, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Λοΐζου, Θάνου Μικρούτσικου, Σταμάτη Κραουνάκη, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Σώτιας Τσώτου, Λίνας Νικολακοπούλου, κ.α.
Στην παράσταση θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, τα τραγούδια: Μαμά γερνάω, Αυτή η νύχτα μένει, Μια θάλασσα μικρή, Κουτσή κιθάρα, Μαρκίζα, Έλα σε εμένα, Δεν είμαι άλλος, Δυο μέρες μόνο, Ζητάτε να σας πω, Όλα δικά σου, Η αγάπη όλα τα υπομένει, κ.ά., ερμηνευμένα και διασκευασμένα με έναν ξεχωριστό τρόπο για την ιδιαίτερη ορχήστρα που θα τη συνοδεύει, από ένα κουαρτέτο εγχόρδων με κοντραμπάσο, βιολοντσέλο, βιολί, και κιθάρα, μαζί με τη συνοδεία από τρομπόνι, και πιάνο.
Στις ενορχηστρώσεις και τη διεύθυνση της ορχήστρας, ο Αντώνης Πολυκάρπου.
Διάρκεια: 120’
Εισιτήρια: € 20 / 18
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.